advies training tegen pesten voor kinderen en jonge mensen

Tarieven

/Tarieven
Tarieven 2018-06-28T12:21:34+00:00

STA STERK TRAINING in groepen.

De kosten bedragen 350 euro (inclusief 21% BTW).

Inbegrepen zijn:

  • intakegesprek (=gratis)
  • 10 bijeenkomsten van 75 minuten
  • 2 ouderavonden
  • materialen & werkboek

STA STERK TRAINING Individueel.

Dit is een training op maat. Vaak zijn er 6-8 bijeenkomsten nodig. De kosten bedragen 85 euro per sessie (inclusief 21% BTW). Inbegrepen zijn:

  • intakegesprek (=gratis)
  • materialen & werkboek

Workshops / Themabijeenkomsten

De kosten worden in overleg met de opdrachtgever (en rekening houdend met specifieke wensen) bepaald.

Gezinsbegeleiding

Voor gezinsbegeleiding maken wij afspraken op maat zodat u weet waar u aan toe bent. Een opgave ontvangt u na het eerste, vrijblijvende, gesprek dat wij met elkaar hebben.

STA STERK OP SCHOOL

De kosten voor dit programma bedragen 2500 euro. Daarnaast wordt een tijdsinvestering verwacht van de leerkracht of mentor van circa 5 uur over een periode van 10 a 12 weken.

Zorgverzekering

Het algemene verhaal is dat ziektekostenverzekeraars nog maar mondjesmaat bezig zijn met zaken te vergoeden die preventie betreffen. Dat doet men alleen op gebied van roken en van overgewicht. Onze training valt onder preventie, namelijk de STA STERK TRAINING is goed om te voorkomen dat mensen psychische klachten, zoals depressie, verdriet, machteloosheid of een burn-out krijgen.

Dat neemt niet weg dat ouders natuurlijk bij hun verzekering moeten doorvragen over vergoeding. En soms heeft dit succes. Wat kan helpen, is dat wij per januari 2013 het keurmerk van het NJI ‘Goed onderbouwd’ hebben gekregen. Benoem altijd dat de STA STERK TRAINING in de Databank Effectieve Jeugdinterventies staat.